Buat Side Income Online — Cara mudah, Automation

Rahsia Internet Marketing

Ada Yang Mudah, Kenapa Nak Cara Susah

Rahsia Terbongkar

Saya dah jumpa cara yang otai2 dah buat. Salah 1 cara yang saya nak kongsi adalah dalam bidang telco. Cara nya mudah.. jual simkad.

Tahu kah anda 1 perkara, bila penjual tu dah jual 1 simkad, dia sebenarnya bukan setakat untung jual simkad sekali, tapi sebenarnya dia boleh untung berkali-kali selepas tu. Macam mana yang dikatakan untung berkali-kali tu?

Sebenarnya bila pembeli simkad tu topup, maka penjual itu akan dapat komisen, walaupun pembeli tu topup di kedai yang lain.

Bayangkan sebulan sekali pembeli tu topup, dapat komisen sekali dah. Kalau setahun, 12 kali topup, 12 kali penjual tu dapat komisen. Erm.. Baru tau kan.. Boleh dapat komisen sehingga 10% dari jumlah topup.

Senang ke nak jual simkad ni?

Nak jual simkad di mana?

Kena buka kedai ke? .

Atau pasang khemah?

Simkad apa nak jual?

Macam mana nak daftar?

Berapa yuran nak daftar?

Sabar-sabar… Nanti saya kongsi cara yang paling mudah nak jual simkad ni.

Simkad Paling Berbaloi

Simkad yang saya nak rekemen ni adalah simkad telco ONEXOX. Telco ni tak lah gah macam telco warna kuning, merah atau oren tu.

Tapi percayalah.. Dia punya performance sampai boleh beli Perak FC. Jadi anda boleh agak lah sejauh mana syarikat ni boleh berkembang..

Anda boleh baca artikel ni https://www.hmetro.com.my/arena/bola-sepak/2022/04/837308/akhirnya-perak-fc-kini-dimiliki-xox-berhad

Asal dulu syarikat ONEXOX ni hantar team motorsikal je join MOTOGP. Tapi bila menang, banyak pihak dah buka mata pasal team ONEXOX ni, anda boleh baca artikel ni di https://www.bharian.com.my/sukan/litar/2019/02/530909/tkkr-racing-sertai-kejuaraan-motosikal-dunia-cev

Kelebihan Simkad ONEXOX

Senang Nak Jual Sebab Simkad Prepaid ni offer Tempoh Aktif Terpanjang di Malaysia!

Kelebihan utama pelan ONEXOX PREPAID adalah Tempoh Sah Yang Panjang! Anda diberi tempoh sah permulaan 28 bulan + 8 Bulan percuma dengan langganan pakej Welcome Deals!. Tak payah nak topup selalu.. Sangat sesuai untuk yang guna banyak nombor.

 

Kelebihan Postpaid ONEXOX Black

TIADA KONTRAK

Semua pelan ONEXOX tidak terikat dengan sebarang kontrak. Anda bebas bertukar ke pelan lain atau ke telco lain.

TIADA PEMBAZIRAN

Kuota Data, Minit Panggilan dan SMS yang tak digunakan  akan dibawa ke hadapan.

*tertakluk terma & syarat

Testimoni

Ini testimoni dari mereka yang dah berjaya sebagai pengedar simkad ONEXOX ni.

Bermula dari berniaga jalanan ke kiosk didalam pasaraya besar.

Cara Mudah Jual Simkad -Automation

Boleh ke jual simkad ONEXOX ni tanpa keluar rumah?

BOLEH SESANGATTTT…

Sebabnya.. Macam ni prosesnya.. kata kunci ialah ‘AUTOMATION’

  1. kita promote affiliate link kat media sosial / whatsapp / dll
  2. Customer klik link, direct ke portal online store XOX
  3. Customer daftar dan payment direct kat online portal XOX
  4. Simkad dihantar terus dari XOX HQ kepada customer.

Selesai.. Senang kan..

Kalo anda ingin berniaga secara bersemuka, niaga di pasar malam atau event, saya yakin memang berganda sales anda.

#tips.. saya promo auto kat media sosial guna ads. Bayar iklan dan biar robot buat keja. Dah senang makin lagi senang kan? Baru la kita ada masa nak pi buat keja lain. Nanti saya tunjuk macam mana nak beli ads untuk mereka yang sudah daftar jadi Pengedar Sah ONEXOX ya..

Cara untuk jadi pengedar simkad ONEXOX

1. Daftar sebagai pengguna simkad ONEXOX. Pilih pakej yang sesuai dengan anda. Saya rekemen pakej BLACK B39 dan ke atas supaya anda boleh menjual simkad untuk semua pakej pasni.

2. Selesai daftar sebagai pengguna, kemudian hubungi kami untuk urusan pendaftaran sebagai pengedar simkad.

Mahal ke daftar sebgai pengedar? Murah sangat, RM40 jer syarikat offer setakat ni.. Dah habis nanti taktau la berapa lak harga pendaftaran tu.

Ada KPI atau syarat ke bila dah jadi Pengedar?

Semua Basic Dealer dikecualikan KPI sehingga mencapai 100 pengaktifan simkad sebelum dinaik taraf secara automatik ke Full Dealer.

Basic Dealer tidak layak melantik pengedar baharu. Klik WEBPAGE KPI untuk info lanjut

 

Promosi Terhad

Untuk yang mendaftar sebelum 31 Disember 2022 ni pihak admin akan bagi WEBPAGE PROMOSI DEALER PERCUMA untuk 1 tahun.

Ha.. Jangan bertangguh lagi, kalau dah lepas tarikh nanti kalau pihak admin caj RM365 kan makan modal tu..

Ada lagi pihak admin offer.. Pendaftaran PERCUMA sebagai agen sah menjual topup untuk semua telco. Boleh bayar bil TNB, Lembaga Air dan lain-lain jugak.

JANGAN LUPA pastikan semasa checkout, nama dealer adalah seperti yang tertera dibawah untuk layak dapat WEBPAGE PROMOSI DEALER PERCUMA