photograph, smartphone, photography

Henpon 2 tahun Tak Topup Pun Line Masih Boleh Pakai Lagi? BIAR BTUL???

Betulll… Ini bukan cobaan… Ini betul-betul….

Nak Tahu? Macam Mana Saya Berjimat TANPA Perlu Pikir Tiap-Tiap Bulan Nak Topup Henpon!

TAK perlu risau tiap-tiap bulan expired.
TAK perlu risau terlupa nak topup.
TAK perlu pikir beban nak topup jika anda ada banyak nombor.

Bukan setakat tu je,
TAK perlu risau kalau ada kredit tapi tak boleh nak call,
sebab kredit yang ada pun TAK expired gak.

Fuhh gilerr JIMAT!

Mari saya tunjukkan sedikit bukti mereka-mereka yang dah memilih untuk berjimat..






Anda boleh lihat sendiri, semua nombor di atas tempoh sah nya sangat panjang.
Selain dari tu, ada lagi yang patut anda tau..

-Coverage luas (wilayah celcom)
-Tempoh kredit 28 bulan akan bertambah jika anda topup berkali-kali
-Data dan minit panggilan boleh kongsi
-Intenet kelajuan tinggi tanpa sekatan
-Blacklist pun boleh daftar
-Boleh guna nombor baru atau kekalkan nombor anda

TELCO mana yang boleh bagi penjimatan sampai macam ni?

Meh sini saya nak kongsi. Saya dah berjimat, sekarang saya nak bagi anda pulak peluang untuk berjimat… Benda baik kan elok kita kongsi kan..

Saya mungkin sama macam anda yang pakai lebih dari 1 nombor. Nombor personal lain, nombor nak berniaga lain. Maklumlah takmau orang contact kita selain dari waktu berniaga.

Jadi macam biasa la, tiap-tiap bulan saya topupkan 2,2 nombor sebab takut expired. Tambahan lak nombor personal saya dah lebih 15 tahun pakai, semua sedara mara jauh dekat dah tau nombor tu, kalau expired naya. Sayang giler nombor tu..

Ehh panjang lak colotehnya. Telco mana ni, cepat lah bagitau..

Ni la TELCO yang bagi line jimat nih..


Macam mana nak beli simkad ni?

Mudah sangat, tak perlu susah payah. Order online je. Tunggu depan rumah, nanti posmen hantar sampai depan pagar.
Berapa modal simkad prepaid jimat EXPIRED 28 BULAN ni?
Murah je, Simkad + Welome Deals = serendah RM40 je.
Penghantaran PERCUMA.. ya postage FREE.
Klik button kat bawah untuk dapatkan simkad


DAPATKAN SEKARANG!

Klik button kat atas tu, kemudian anda pilih nak nombor baru atau kekalkan nombor anda.






JANGAN LUPA pilih Welcome Deals untuk layak tempoh sah 28 bulan. Isikan segala butiran anda kat situ dan klik CHECKOUT untuk buat pembayaran.

Simkad akan dihantar terus ke alamat yang anda tetapkan.
Selamat BERJIMAT!

Kalau dah pakai Simkad OneXOX ni, nanti nak topupkan camna ya?

Tak payah risau. Mudah sangat nak topup. Nak topup online boleh, kat 7E boleh, kat petrol pam boleh, banyak lagi lah


Penghantaran PERCUMA


Nak Simkad Jimat Sekarang